Genç Birlik Başkanlığına Ateş atandı

Elazığ Birlik Vakfı Başkanı Eray Şimşek tarafından Genç Birlik İl Başkanlığına Mustafa Taha Ateş atandı.

Genç Birlik Başkanlığına Ateş atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birlik Vakfı Başkanı Şimşek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Gururla birlikte yürüdüğümüz, yol aldığımız çeşitli çalışmalara imza attığımız Vakfımız; bize,  aile, dostluk ve kardeşlik ortamı oluşturdu. Bugün de burada bizimle birlikte daima yol alan kardeşimiz Mustafa Taha Ateş'e verdiğimiz Genç Birlik Vakfı Başkanlığı görevini layıkıyla sürdüreceğinden şüphemiz yoktur. Bu görevin kendisine Hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ATEŞ: BİRLİK VAKFI HER DAİM ÜLKEMİZİN MİHENK TAŞI OLMUŞTUR

Genç Birlik görevine getirilen Mustafa Taha Ateş ise yaptığı açıklamada, “ 2014 yılından bu zamana kadar üyesi olduğum, tabiricaize evim olan Birlik Vakfı’nda  çeşitli kademelerde görev aldım.  Bugünde Genç Birlik Vakfı’nda il Başkanlığı görevini ve  sorumluluğunu veren Genel Merkezimize ve Çok Kıymetli Abim, Birlik Vakfı Başkanımız Sn. Eray Şimşek'e teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. 

Birlik Vakfı,  her daim ülkemizin bir mihenk taşı olmuştur. üstlenmiş olduğumuz görevin ne kadar önemli ve zor olduğunu biliyorum. Lakin şahsım ve yönetimim bu şehirde gençlik ile alakalı nasıl projeler üreteceğini göstereceğimiz den şüpheniz olmasın. Milli ve manevi değerlere bağlı, geçmişimizden aldığımız kültürü, bizlerde gençlerimize aktararak, geleceğe bir köprü taşı mimvalinde sorumluluk yükleyerek her kesimin dilinde olan Z kuşağı gençler ile ülkemizi ve Şehrimize değer katacağız. 

Sorumlulukları bilmez söylemine karşı kim var diye seslenildiğinde sağına ve soluna bakmadan fert fert ben varım diyen bir gençlik anlayışı ile yola çıkıyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin”diye konuştu.

GENÇ BİRLİK İL YÖNETİM KURULU

Mustafa Taha Ateş 

Furkan Doğan

Emre Candan

Yasin Ölçücü

Adil Can Kaya

Alaattin Keskin

Furkan Demirel

Halim Akbaş