Gençlik Spor'da 3 yıl geride kaldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, görev süresinin üçüncü yılında başarılı çalışmalarla bitirdi. 

Gençlik Spor'da 3 yıl geride kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada şunları ifade etti; ‘‘ Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören tüm devlet büyüklerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Zor bir dönemde görevi devraldık. Göreve geldiğim günden itibaren iç saha maçlarımızı dışarı da oynayan şehrimizin marka değeri olan Elazığspor’umuzun iç saha maçlarını oynaması için Gençlik Merkezi Sahasında şimdi ki adı Münir Yılmaz Sentetik Saha olan yerde kısa bir süre de zemin, tribün, aydınlatma, giyinme odalarında bakım onarım çalışmalarını bitirerek 283 gün sonra maçlar şehrimizde oynanmaya başladı.

Tabi maçlar burada oynanırken şehrimizin doğu yakası Doğukent Mahallesinde 2600 kişilik seyirci kapasitesiyle Çim Sahamızın çalışmalarını yürüttük ve tamamladık, hamdolsun Stadyum tamamlanana kadar takımlarımız Çim Saha da maçlarını oynamaya devam ediyorlar.

Birleşen kurumumuzun idari bina ihtiyacı, öğrenci yurtlarımızın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi, yeni şehir stadyumu temelinin atılması, amatör branşların futbol sahası ve spor salonu ihtiyaçları gibi çözüm bekleyen acil işler vardı; İl Merkezi, İlçeler ve Beldelerimize yatırım yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

Elazığ tarihinin en büyük toplu yatırımı bu dönemde yapıldı. 3 yıl içerisinde yaklaşık 900 Milyon TL yatırım yaptık."