Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, hizmet binasını yeniledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, hizmet binasını yeniledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada; "1990 yılından bugüne Tunceli, Bingöl ve Muş illerimizi kapsayan bölgeye hizmet veren “Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü” Yeni Hizmet Binası ile hizmetini sürdürmektedir. 2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık.

Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü bünyesinde 7 Laboratuvar birimi etkin hizmet veriyor: Numune Kabul ve Raporlama- Fiziksel Analiz laboratuvarı- Kalıntı analiz laboratuvarı- Katkı Mikotoksin Analiz Laboratuvarı-Kimyasal Analiz Laboratuvarı-Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı- Minarel Analiz Laboratuvarı

Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Kalite Yönetim Birimi ve İdari birimleri 150’ye yakın analiz çeşitliliği ve son model laboratuvar cihazları ile hizmet veriyor. Gıda kontrol takibinde labaratuvar ortamlarının çok daha etkin ve verimli kullanılması için alt yapı güçlendirme desteklerimiz devam edecek."dedi.