İzmir'den Bilal Çoban'a bağımsızlıkta tam destek

Ege Elazığ Dernekler Federasyonunu ziyaret edip, bölgede yaşayan Elazığlılar ile bir araya gelen Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Bilal Çoban, tüm hemşerilerini bayramda Elazığ'a davet etti.

İzmir'den Bilal Çoban'a bağımsızlıkta tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaretler yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: “Benim ikinci memleketimdir İzmir. Sadece hemşehrilik ilişkisi değil, kardeşlik ilişkisi yaşadığımız arkadaşlıklarımız var. Seçim sürecinde bu arkadaşlarımızı ziyaret edip desteklerini istedim, bayram sürecinde memleketimiz Elazığ’ı ziyaret etmelerini istedim.” dedi. 

İzmir'den Bilal Çoban'a bağımsızlıkta tam destek

Ziyaret ile alakalı açıklama yapan Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Karataş: İçimizden biridir diyerek; “Günümüz güzel geçti, şeref verdi. Ayaklarına sağlık. Bilal Çoban’la birlikteyiz, onunla nereye kadar gidilecekse birlikte yol yürüyeceğimizi buradan beyan ediyorum. Dostumuzdur, kardeşimizdir, içimizden birisidir. Allah razı olsun, iyi ki var, iyi ki gelmiştir.”

Bağımsız Aday Prof. Dr. Bilal Çoban’ın İzmir’e gelişini değerlendiren Adalet Partisi 1.bölge 1. Sıra adayı Mehmet Zeki Bulut: ‘’Bu güzel akşamı organize eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bugün çok önemli bir gündü. Bilal Çoban hocam burada. Çıktığı bu yolda, her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizim için çok değerli bir insandır, sevdiğimiz dostumuzdur. Tüm Elazığlıların Bağımsız adayımız Bilal Çoban’a destek vermesini istiyorum.’’Bağımsız Aday Prof. Dr. Bilal Çoban’ın İzmir’e gelişini değerlendiren Adalet Partisi 1.bölge 3. Sıra adayı Oğuz Aytaç, Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal Çoban’ın İzmir ziyaretini değerlendirdi.

“Biz İzmir’de Zeki bey ile beraber Adalet Partisi 1. Bölge adaylarıyız. Başkanımız Bilal Çoban’ı da Bağımsız Vekil olarak destekliyoruz. Kültür derneği olarak, işadamları derneği olarak ve federasyon olarak hep yanında olacağız.” dedi.