Kredi limiti arttı

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde kredi limitleri arttı.

Kredi limiti arttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, kurulduğu 18 aylık kısa süre zarfında önemli bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz Nisan ayında 7. basamaktan 5. basamağa yükselen kooperatif, 5 Haziran itibariyle 2. basamak kredi kefalet kooperatifleri arasına girdi.

Bu gelişmeyle birlikte, kooperatifin esnaflara sunduğu işletme kredi limiti 425 bin TL’den 750 bin TL’ye yükseldi.

Kooperatif Başkanı Özer Macit, bu başarıyı kutlayarak yaptığı açıklamada, "Kurulduğumuz günden itibaren esnaflarımıza en kısa sürede kredi vermenin yanı sıra, en üst kredi limiti olan 750 bin TL’yi ihtiyacı olan esnaflarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana 100 milyon TL’nin üzerinde kredi imkanı sunduk. Kredi limitimizin az olması önümüzde büyük bir engeldi. Artan limitimizle birlikte esnaflarımıza daha çok kredi vereceğiz. Bu yılki hedefimiz, en az 100 milyon TL daha kredi vermek olacak. Büyümemizde önemli katkısı olan TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e, Halkbank Genel Müdürümüz Osman Arslan’a ve kredilerini zamanında ödeyerek kooperatifimizin büyümesine katkı sunan üyelerimize teşekkür ediyorum. Kredi çekmeyi düşünen ve şartları tutan tüm kıymetli esnaflarımızı kooperatifimize bekliyoruz" dedi.