MHP'de aday adayları tam listesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Aday Adayı başvuru süreci sona erdi. Süreçle alakalı İl Başkanı Yunus Bal açıklamalarda bulundu.

MHP'de aday adayları tam listesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde, MHP Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylarının yapılan incelemeler sonucu başvuru listesi belli oldu.

MHP Elazığ İl Başkanlığı’na yapılan müracaatlar sonucunda İl Başkanı Yunus Bal şu ifadelere yer verdi;

"14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilliği Aday Adaylık başvurularımız, 14 Mart tarihinde başlamış ve 21 Mart saat 17.00 itibari ile sona ermiştir.

Bu doğrultuda, Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylığı için yapılan incelemeler sonucu 21 kişi başvuru yapma hakkını kazanmıştır.

Partimize olan bu teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş, hemşehrilerimizin teşkilatımıza olan ilgisi ve güveni sorumluluğumuzu daha çok arttırmıştır. Hamdolsun bizler bu sorumluluğun farkındayız ve bu inançla hareket ediyoruz." dedi. 

Başkan Bal, "14 Mayıs’da önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. İnşallah kadirşinas hemşehrilerimizin desteğiyle Elazığ'dan en iyi oy oranıyla ilimizi Ankara'da temsil etmek üzere Vekiller çıkaracağız. Listede olan, olmayan tüm kardeşlerimizle birlikte sahada bir bütün halinde çalışacağız. Halis niyetle, samimiyetle, içtenlikle çalışanı Allah da sever, kulu da sever. Unutmamalıyız ki, bizim için öncelikli olan davanın kendisidir. Davamız tüm makamların üstündedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylık sürecimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm aday adayı arkadaşlarımıza da canı gönülden başarılar diliyorum. 

Memleketinin dertleriyle dertlenen, meydana çıkıp bu yarışta bende varım diyen herkesi çok kıymetli buluyorum. İnşallah bu süreç hepimiz için hayırlı olacaktır. Adaylık sürecinde aday adaylarımız birbirini rakibi olarak görmeyecek, partimizi büyütmek için, kardeşlik hukuku içinde yarışarak, üç hilal sancağı dahada yukarı taşımak için mücadele edecektir." dedi.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TAM LİSTESİ

- ADİLE GÜLER

- AYŞEGÜL SELEN

- BEDRİ BORA ERTEM

- BİLAL ÇOBAN

- EMİNE MUHTAROĞLU

- FATMA SEVİNÇ OĞUZHAN

- HAKAN KUZU

- HASAN TUNÇ

- MEHMET ATICI

- MEHMET REFİK AYTAR

- MERYEM KAYA

- MUHARREM YILMAZ

- NURETTİN BAHÇECİ

- OĞUZHAN DEMİR

- SEMİH IŞIKVER

- ÜMİR ER

- YAĞMUR SEDA FIRAT

- YAHYA ÜNALAN

- YUNUS GENÇ

- ZEHRA ÇELİK

- ZÜLFÜ YILDIRIM