Milletvekili Nazırlı, vatandaşlarla buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı, temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Nazırlı, vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezde Gümüşkavak Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu.

Nazırlı; "Allah nasip ederse ayağımızı basmadığımız mahalle buluşmadıgımız elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak" dedi.

"Seçim arefesine girdik saha çalışmaları yoğunlaşacak biraz daha ama zaten sahadan da hiç çıkmadık yine AK Parti teşkilatları sahada." dedi.

Milletvekili Nazırlı tarafından yürütülen #ElazığİçinNöbetteyim etkinliği kapsamında bugün ki nöbet yeri Gümüşkavak Mahallesi'ydi.

AFAD, Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kurumlarının yetkililerini vatandaşlarla buluşturan Nazırlı  vatandaşların sorunları ile hemhâl olup anında çözüm bulmaya çalıştı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi aradı.

Depremzede bir vatandaşın yaşadığı bir sorunu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi arayıp durumu anlatan Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı vatandaşı direkt olarak Bakan Özhaseki ile görüştürerek yaşadığı sorunu çözüme kavuşturdu.