Muharrem İnce Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı oldu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Muharrem İnce Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere Genel Merkez’de oy kullandı. Eşi Ülkü İnce ile birlikte saat 12:00’de oy kullanan İnce’ye MYK ve PM üyeleri eşlik etti. Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandığına dikkat çeken İnce, “Bir demokrasi şöleni bu” dedi.

Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir Siyasi Partinin adaylarını sadece delegelere, milletvekillerine değil, bütün üyelerine sorduğuna dikkat çeken Memleket Partisi Lideri İnce, şöyle konuştu;

DÜNYADA EŞİ BENZERİ AZ OLAN BİR UYGULAMA

Biz bunu örnek olsun istiyoruz. Biz Türkiye’de demokrasi istiyorsak, önce partide demokrasi, parti içinde demokrasi biz genel başkanımızı da cumhurbaşkanı adayımızı da bütün üyelerimize soruyoruz. Şu anda örgütlü olduğumuz bütün il ve ilçelerde sandık var. Bütün üyeler sandık başına gidiyor. Bu Dünyada eşi benzeri az olan bir uygulamadır. Bunu yaşatacağız. Bunu bu ülkeye öğreteceğiz.

TÜRKİYE'NİN EN DEMOKRATİK KURUMU MEMLEKET PARTİSİ

3A dedim, 3B dedim, 3H dedim, şimdi 3M diyorum. Önce memleket, memlekette matematik. Matematik olmazsa olmaz. Ve sonunda da mutluluk. Bunun çaresi budur. Örnek olsun istiyoruz herkese bu davranışın. Yani kapalı kapılar ardında değil, liderlerin iki dudağı arasında değil, gönlünü yüreğini bütün örgüte açan bir siyasi oluşumuz biz. Belki de Türkiye’nin en demokratik kurumu Memleket Partisi’dir.