Muhtarlardan AK Parti'ye ziyaret

Elazığ'da muhtarlar, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Muhtarlardan AK Parti'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da farklı köy ve mahallelerde görev yapan yaklaşık 150 muhtar, AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını belirtmek amacıyla AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Muhtarlardan AK Parti'ye ziyaret

Baskil başta olmak üzere merkez, Sivrice, Keban ve Ağın'a bağlı köy ve mahalle muhtarlarından oluşan yaklaşık 150 kişilik muhtar heyeti, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya gelerek kendisiyle sohbet eden muhtarlar, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’ye destek vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, "Hem merkezde hem ilçelerde hem de köylerde görev yapan muhtarlarımızın partimize ve liderimize destek verdikleri bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu tür ziyaretler teşkilatımızı ciddi anlamda motive ediyor. Muhtarlarımız ile sürekli diyalog halindeyiz. Her türlü istek, şikayet ve önerilerini alıp, değerlendiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ'a hizmet etmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.