Nazırlı: '14 Mayıs'tan sonra halkımız bizi daha çok görecek'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Nazırlı: '14 Mayıs'tan sonra halkımız bizi daha çok görecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu kurumları ve esnaf ziyaretlerine devam eden Nazırlı, partisinin düzenlediği SKM açılışlarına katılarak gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ülkeyi yokluktan, yoksulluktan, IMF’ye muhtaç olmaktan, batık bankalardan ve her şeyden önemlisi de itibarsızlıktan kurtarıp, başı dik, onurlu, bölgesinde ve dünyada etkin ve saygın bir Türkiye’ye ulaştıran kutlu yolculuğun adının AK Parti olduğu ifade eden Nazırlı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle ülkemizin kalkınma sürecinin Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğini dile getirdi.

AK Parti’nin bu güne kadar ilimize önemli yatırım ve hizmetleri olduğunu dile getiren Nazırlı, yeni dönemde birçok projeyi hayata geçireceklerini ve halkın taleplerini bizzat halkımızın yanına giderek alacağını ifade etti.

Milletvekilli seçildiği takdirde, meclis çalışmaları ve bakanlıklarla yapacağı görüşmelerin dışında zamanının önemli bir kısmını Elazığ’da geçireceğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı şunları ifade etti:

“Yeni dönemde halkımızın talep, öneri ve sorunlarını bizzat kendilerine giderek alacağız. İlçelerimizde, beldelerimizde yapacağımız toplantılarla halkımızı dinleyip onların problemlerini mahallinde görüp giderilmesi için gayet göstereceğiz. Mahallelerimizde de periyodik toplantılar yaparak hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunlarının çözümünü sağlayacağız. Hemşerilerimiz şundan emin olsun ki Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı 14 Mayıstan sonra sık sık ilçe, belde ve mahallelerinde görecek ve birlikle yönetimin en güzel hayata geçireceğiz.”