Öğrenciler dikkat! Böylesini daha önce görmediniz

Elazığ'da 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması ile hizmet vermeye başlayan Alf Eğitim Danışmanlığı, kişiye özel programları ve bire bir ders imkanı ile öğrencilere kaliteli ortamda çalışma imkanı sağlıyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğrenciler dikkat! Böylesini daha önce görmediniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzman kadroları ile öğrencilere bireysel ders çalıştırma imkanı sunan Alf Eğitim Danışmanlığı, Malatya Yolu'nda hizmet veriyor.

Alf Eğitim Danışmanlığı Kurucusu ve Rehberlik Öğretmeni Besime Yıldırım, yaptığı açıklamada öğrencilerin hayallerindeki okul, üniversite ya da istediği mesleğe kavuşabilmeleri için en kaliteli ortamlarda ders çalışma imkanı sağladıklarını söyledi.

Kurumlarında öğrenciler ile bireysel ilgilendiklerini de aktaran Yıldırım,"Kişiye özgü programlarla kişiye özgü masalar şeklinde bire bir eğitim olanağı sağlayan bir kurumuz." dedi.

Uzman kadrolarının öğrenciler ile bire bir ilgilendiğini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:

"Sabah 9'dan akşam 22:00'ye kadar ders çalışma ortamı oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra haftalık deneme sınavlarımız oluyor. Bununla birlikte her gün, her ders ile ilgili soru çözümü yaptırıyoruz. Öğrenciler eksik olduğu derslerde videolu anlatım ve grup dersleri şeklinde takviye alıyorlar. Onun dışında Alf Eğitim Danışmanlığı'nın farkı, çok fazla öğrenci almadığımız için alınan her öğrenci ile bireysel olarak ilgilenebiliyoruz." 

Yıldırım, "Bire bir özel ders verilen mekanlarda öğrencilerimizin dikkatini dağıtacak hiçbir şey yok, içeri kısma zaten telefon, tablet gibi teknolojik malzemeleri sokmuyoruz. Burada öğrencilerimizin dinlenme alanları ve yemek yeme alanları da mevcuttur."diye konuştu. 

Yıldırım, kurumlarını merak edenlerin Alf Eğitim Danışmanlığı'nın sosyal medya hesaplarından istedikleri bilgilere ulaşabileceklerini kaydetti.