Prof. Dr. Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından tam destek

Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ'ım 7'den 70'e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı esnaf odaları oldu.

TOROMAN: BU YOLA ÇIKMANIZA ÇOK MUTLU OLDUK

Güne Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek başlayan Prof. Dr. Açık’ı Başkan Şevket Toraman kapıda karşıladı. Açık’a başarılar dileyen Başkan Şevket Toraman, “Hocamıza karşı insanların teveccühü var. Bu yola çıkmanıza çok mutlu olduk. Çıkmış olduğunuz yolda başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Yaptığınız hizmetlerle, yatırımlarla insanlar sizin etrafınızda ekmek yiyor. En büyük hizmeti zamanında yaptınız bunun karşılığını da alacağınıza inanıyorum” dedi.

Prof. Dr. Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından tam destek

ÇETE: BEKLEDİĞİMİZİN ÜSTÜNDE BİR OY ALACAKSINIZ

Prof. Dr. Açık daha sonra Elazığ Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Mehmet Çete ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Çete ziyarette yaptığı açıklamada, “Beklediğimizin üstünde bir oy alacaksınız, biz seçilmenizi istiyoruz. Sevdiğimiz insanların bizi temsil etmesini arzu ediyoruz. Elazığ insanı da üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından tam destek

ULAŞ: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE KAZANACAĞINA İNANIYORUZ

Prof. Dr. Açık’ın makamında ağırlayan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş ise, “Prof. Dr. Yasemin Hocam bırakın Elazığ’ın bölgemizin ablasıdır. Bundan sonraki süreçte kazanacağına inanıyoruz. Ablalık vasfını daha çok artıracaktır. Yasemin Hocamızın şehrimize olan tasarrufları ortadır. Şehrimize yaptığı yatırımlar takdire şayandır, şehri tarafından sevilen ve sayılan bir şahsiyet. Şehre en güzel hizmetleri yapacağına inancımız tamdır. Hem duamızı, hem de desteğimizi şartsız ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından tam destek

Elazığ Bağımsız Vekil Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın sonraki durağı ise Elazığ Bakırcılar Züccaciyeciler ve Kalaycılar Esnaf Odası Başkanlığı oldu. Oda Başkanı Alaaddin Tanyıldızı ve yönetimiyle bir araya gelen Prof. Dr. Açık daha sonra Fırıncılar Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı İhan Yıldız ve yönetimiyle bir araya geldi.