Salçalı Köfte Festivali'nin yapılacağı tarih belli oldu

Elazığ Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan 2'ncisi düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali ile ilgili açıklama yaptı.

Salçalı Köfte Festivali'nin yapılacağı tarih belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve yörenin vazgeçilmez lezzeti olan ''Salçalı Köfte Festivali" bu yıl 2’cisi düzenlenecek.

Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, Bu festivali geleneksel hale getirerek tüm Türkiye’ye tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu yıl ikincisini düzenlenecek olan festivale ilgili bilgi veren Tarhan, şunları söyledi:

“14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 2’nci Salçalı Köfte Festivalimizi Valilik Meydanında bu yıl düzenleyeceğiz. Festivalimizde ulusal sanatçı konserleri, tiyatro gösterileri, yarışmalar, sunun ve ikramlarımız olacaktır. Odamız tarafından düzenlenecek olan bu festivale katkı sunan başta Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a, Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na, ETSO Başkanımız Sayın Asilhan Arslan’a, İl Kültür Turizm Müdürlüğümüze, Esnaf Sanatkârlar birliğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca sponsorlarımıza da teşekkür ediyor, tüm halkımızı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Elâzığ Salçalı Köfte Festivalimize bekliyoruz. Salçalı Köfte Festivalimizin Salçalı Köfte tadında geçmesini temenni ediyoruz”