Şampiyonlar Algoritma'da buluşuyor

Algoritma Eğitim Merkezi VİP, ortaokul, lise ve mezun öğrencilere alanında deneyimli öğretmen kadrosu ile kaliteli ve özel kütüphanesiyle konforlu bir eğitim sunuyor. 

Şampiyonlar Algoritma'da buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim sektöründe başarılı işlere imza atan, öğrencileriyle birebir ilgilenen Algoritma Eğitim Merkezi Kurucusu İbrahim Halisdemir, Son Dakika 23’e özel açıklamalarda bulundu.

Öğrencilerin üniversite sınavında netlerini yükseltmek için alanında başarılı öğretmen kadrosu ile 3 yıldır hizmet verdiklerini belirten Halisdemir, ‘’Üniversiteye hazırlanan her öğrenciyi Algoritma’ya aldığımızda kütüphane hizmeti ile birlikte alıyoruz. Öğrencimize bireysel bir yaşam alanı sunuyoruz, her öğrencimizin mutlaka bir tane kendine ait masası oluyor. Çocuklarımızın her şeyleri ile ilgileniyoruz, onların samimi bir ortamda eğitim görmeleri için çalışıyoruz. Öğrencilerin başarılı olmaları, hedeflerine ulaşabilmeleri için onlarla birebir ilgileniyoruz.’’ dedi.

Öğrencileri ile her hafta mutlaka görüştüğünü ve öğretmenlerle birlikte yaptıkları gözlemler üzerine öğrencileri eksiklikleri konusunda bilgilendirdiğini söyleyen Halisdemir ‘’Öğrencilerimle en az haftada bir kez bir araya gelerek haftalık ders programı hazırlıyorum. Bunun dışında her öğrenciyle ilgilenen mutlaka bir öğretmenimiz oluyor. Soru çözümlerinden, konu anlatımındaki çocuğun eksikliklerine kadar ilgilenip bunları telafi etmek için canla başla çalışıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Şampiyonlar Algoritma'da buluşuyor

Halisdemir, ayıca diğer üniversiteye yönelik çalışmalar gerçekleştiren kurslardan eğitim sektöründe daha da fark yarattıklarını, 100 kişilik kapasitesi olan Algoritma’nın hedefe yönelik çalışmaları sayesinde yüzde 85 oranında başarı sağladıklarını söyledi.

Halisdemir, 12 kişilik sınıflarının yanı sıra Algoritma VİP’le aynı seviyede olan öğrencilerin 3 kişilik gruplar halinde eğitimden daha fazla yararlanmasını sağladıklarını belirtti. 

Sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında öğrencisini başarılı hale getirmek için en az 15 yıl eğitim sektöründe olan öğretmenlerle birlikte çalıştıklarını ifade eden Halisdemir, Algoritma Eğitim Merkezi’nin Elazığ’da sınava hazırlanan kişiler için en iyi tercih olacağının altını çizdi.