Septioğlu'ndan bayram mesajı

Elazığ 23 ve 24. Dönem Milletvekili ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu Elazığlıların bayramını kutladı. 

Septioğlu'ndan bayram mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramın, dünyaya barışın ve huzurun gelmesine, şehrimizde ve ülkemizde yaşanan sancılı ekonomik durumun atlatılmasına vesile olmasını dileyen Septioğlu, şunları ifade etti:

“Aziz hemşehrilerim,

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelenen kutlu bir ayın, Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelmenin hüznünü yaşıyor, bu kutlu zamanların tekrarını yaşamayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 

Bu bayrama şüphesiz, yeryüzünde ve ülkemizde olumsuz birçok tablo ile girmekteyiz. Öyle ki boğazımızın düğümlendiği, hüzün ile sevincin karışık yaşanacağı buruk bir bayram yaşayacak olmaktan dolayı kederliyiz. Zira yanı başımızda Gazze’de dünyanın en aşağılık ve vahşi soykırımı devam ediyor. Katil siyonist vahşilere karşı hiçbir şey yapamıyor ve adeta dişimizi sıkmış bir şekilde devletimizin ve dünya devletlerinin bir adım atmasını bekliyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı’nın, tüm İslam Alemi’nde yeni bir aydınlanmaya ve uyanışa vesile olmasını Rabbim’den diliyorum. 

Öte yandan mutluluğun ve sevincin kaynağı olan bu Mübarek Ramazan Bayramı’na girerken ülkemizin ve şehrimizin mevcut ekonomik düzlemde büyük bir sancı yaşadığını görüyor, boynu bükük evlatlarımızın bayram heyecanından uzak kalmasına ayrıca efkârlanıyoruz.

Kuşkusuz Ramazan Bayramı, birlik ve beraberlik ruhunu canlandıran, insanların birbirine daha çok kenetlendiği bir zaman dilimidir. Bu bayram, sadece sevdiklerimizle bir araya gelmek değil, aynı zamanda ihtiyaç sahibi olanlara destek olmak, yardımlaşma ve paylaşma duygularını güçlendirmek için bir fırsattır.

Bu vesileyle, Ramazan Bayramı'nın şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini diliyorum.”