Sınav Kurs'dan büyük başarı

Elazığda açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Sınav Kurs, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Sınav Kurs'dan büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sınav Kurs açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Sınav Kurs, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Sınav Kurs Merkezi Eğitim Koordinatörü Bozkurt, yaptığı açıklamada, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan öğrencileri Ahmet Ege ve Damla Senayı tebrik etti.

Veysel bozkurt açıklamasında, "Damla’nın ve Ahmet Ege’nin elde ettiği bu büyük başarı, kursumuzun eğitim kalitesini ve öğrencilerimize sağladığımız olanakların bir göstergesidir. Öğrencilerimizin LGS'de de aynı başarıyı elde edeceğine olan inancımız tamdır. Sınav Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin sadece akademik alanda değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da başarılı olmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Başarıların daim olsun Çocuklar, başarmak için Sınav’a Sınavla hazırlanmak lazım!" ifadelerine yer verdi.

Bu büyük başarı, kurs merkezimizin eğitimdeki iddiasını ve başarısını bir kez daha kanıtladı.