Ümit Er, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

İş insanı Ümit Er, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ümit Er, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili aday adayı İş İnsanı Ümit Er, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Malumunuz olduğu üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde Ülkemiz için tarihi öneme sahip Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri yapılacaktır. 

Bu seçimlerde Ülkemiz ve Aziz şehrimizin müreffeh geleceğine hizmet etmek amacıyla, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

İş insanı ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarındaki görevlerimle her zaman şehrimizin gönüllü bir hizmetkarı olarak verdiğim mücadelem, bilgi birikimim ve siz kıymetli kardeşlerimin yürekten destek ve dualarına dayanarak yola çıkmış bulunuyorum.

Bugün Çok Kıymetli İl Başkanımız Sayın Yunus Bal, Milliyetçi Hareket Partimizin Değerli Yöneticileri ve gönüldaşlarımızla birlikte, bu kutsal çatı altında, sizlerle bir araya gelerek, süreci başlatmış bulunmaktayız.
Bu düşüncelerle, Seçimlerin Ülkemiz ve İlimiz için hayırlara vesile olması dileklerimle; 14 Mayıs günü yapılacak olan seçimlerde tüm halkımızın destek ve dualarına talip olduğumu belirtir, en derin saygılarımı sunarım." dedi.