Vali Kalkancı ve AFAD Başkanı Güllüoğlu Samsatlı depremzedelerle bir araya geldi

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, 2 Mart 2017 tarihinde Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a geldi.

Vali Kalkancı ve AFAD Başkanı Güllüoğlu Samsatlı depremzedelerle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, 2 Mart 2017 tarihinde Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a geldi.

İlk olarak Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret eden AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Samsat ilçesinde meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmalar ile depremzedelerin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili Vali Kalkancı’yla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve diğer yetkililerle birlikte Samsat ilçesine giderek, AFAD tarafından gönderilen konteynırlara yerleştirilen Kale Mahallesindeki vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Kalkancı ve AFAD Başkanı Güllüoğlu, konteynırlarda yaşamını sürdüren depremzede vatandaşları tek tek ziyaret ederek, karşılaştıkları sorun ve sıkıntılarla ilgili taleplerini dinledi.

Vali Kalkancı, depremzedelerin günlük hayatını kolaylaştırmak için acil çözülmesi gereken ihtiyaçlar konusunda da ilgililere talimat verdi.

Vali Kalkancı ve AFAD Başkanı Güllüoğlu, “Doğal afetten etkilenen Samsatlı depremzedelerin yaralarını sarmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Kış gelmeden Samsatlı kardeşlerimizin dile getirdiği sorun ve sıkıntılar ile atılması gereken adımları seri bir şekilde atarak sorunları en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Allah milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın” ifadelerini kullandılar.

Samsatlı depremzedeler ise, sorunlarını tek tek dinleyerek gösterdikleri yakın ilgi ve sunulan imkanlardan dolayı Vali Kalkancı ve AFAD Başkanı Güllüoğlu’na teşekkür etti.