Vizyonumuzun ilk hedefi Anayasa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti 'Türkiye Yüzyılı' Tanıtım Toplantısında konuştu.

Vizyonumuzun ilk hedefi Anayasa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Ülkemizin gündeminde böyle bir şey yoktu, birileri bunu zar zor ülkemizin gündemine soktu. Madem soktunuz biz de adımımızı atıyoruz”

Başörtülü başörtüsüz herkesin eğitim ve çalışma haklarını güvence altına alacak teklifin hazırlandığını belirten Erdoğan, "Başı açık veya başı örtülü tüm kızlarımızın, hanım kardeşlerimizin eğitim ve çalışma haklarını güvence altına alacak, ayrıca aile kurumumuzu sapkın akımların tehdidinden koruyacak bir Anayasa değişikliği teklifi hazırladık. İnşallah önümüzdeki hafta teklifimizi Meclise sunarak, aslında tabii bir hak olan bu konunun ülkemizin gündeminden, inşallah tamamen çıkmasını sağlayacağız. Ülkemizin gündeminde böyle bir şey yoktu birileri bunu zar zor ülkemizin gündemine soktu. Madem soktunuz biz de adımımızı atıyoruz” dedi.
Türkiye Yüzyılı'nın milli ve manevi değerler ışığında yükseleceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13