Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Timur Gök, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gök, mesajında, her yıl 22-28 Mart tarihlerinde kutlanan hafta ile acil sağlık sisteminde yer alan bütün sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamının sağlanmasının öngürüldüğünü belirtti.

Düzenlenen etkinlikler ile acil sağlık hizmetleri ve ilk yardım konusunda halkın bilinçlendirilmeye çalışıldığını aktaran Gök, mesajında şunlara yer verdi:

"Acil sağlık hizmetleri, özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir. Son yıllarda sağlık sisteminin vitrini konumunda bulunan acil sağlık hizmetleri şüphesiz bu alanda büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının omuzlarında bayraklaşmaktadır. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası'nın bu yıl ki ana teması 'Acil Sağlık Sisteminde Birlik ve Beraberlik' olup yapılacak etkinliklerle hem meslektaşlarımızın dayanışması hem de halkla kucaklaşması hedeflenmektedir."