Elazığ Orman Bölge Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı oldu

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner'e yeni görev verildi.

Elazığ Orman Bölge Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, Orman Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Yeni Elazığ Orman Bölge Müdürü ise Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı oldu.

Muhammed Salih Çetiner, 2019 yılından bu yana Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

Çetiner, X hesabından yaptığı açıklamada, "OGM'de Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevime başladım. Bu görevi bizlere tevdi eden başta Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı Beye, Bakan Yardımcımız Sayın Abdulkadir Polat Beye ve Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey'e şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Elazığ Orman Bölge Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı oldu

MUHAMMED SALİH ÇETİNER KİMDİR?

Muhammed Salih Çetiner, 1970 yılında Elazığ Palu Beyhan'da doğdu. Orman mühendisliği eğitimini 1992 yılında İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı. Kariyerine 1998 yılında Darende İşletme Şefi olarak başladı ve daha sonra Hekimhan İşletme Şefliği, Elazığ Merkez Orman İşletme Şefliği, Elazığ İşletme Müdür Yardımcılığı ve Elazığ İşletme Müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu. 2008'den itibaren Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nde Planlama ve Proje Şube Müdürü olarak çalıştı. Ardından, 2009-2013 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcılığı ve 2013-2016 yılları arasında Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2016 yılı Ocak ayından itibaren ise Orman Genel Müdürlüğü'nde Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev aldı. Çetiner, 6 Eylül 2019 tarihinde Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak atanmıştır. Çetiner, evli ve üç çocuk babasıdır.