Ağın'da 'Geleceğin Işıkları Şenlikleri' coşkusu

Elazığ'ın Ağın ilçesinde 'Geleceğin Işıkları Şenlikleri' projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler doyası eğlendi.

Ağın'da 'Geleceğin Işıkları Şenlikleri' coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağın ilçesindeki ilk ve ortaokulda Kamp Kulübü tarafından gerçekleştirilen 'Geleceğin Işıkları Şenlikleri' projesi kapsamında renkli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte halat çekme ve çuval yarışı gibi yarışmalar yapıldı. Çocuklar, yüzleri çeşitli karakterlere boyandıktan sonra palyaçolar eşliğinde müzikle dans ettiler. Gün, açık hava sineması ile sona erdi ve çocuklar birbirinden farklı aktivitelerle doyasıya eğlendi.

Kamp Kulübü Başkanı Kamuran Aşar, etkinlik hakkında bilgi verdi: “Kulübümüz tarafından hayata geçirilen ‘Geleceğin Işıkları Şenlikleri’ projesi çerçevesinde Ağın ilçesinde ilk programımızı düzenledik. Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe belediyesinin desteğiyle, servislerle ilçe merkezine taşınan öğrenciler ve veliler çeşitli etkinliklerle eğlendi. Bu proje ile köy okullarındaki çocukları palyaço ve sinema ile tanıştırmayı, pandemi, deprem ve diğer olumsuzluklardan etkilenen çocukların biraz olsun eğlenmesini amaçladık. Yeterli desteği bulabilirsek, projeyi il genelinde yaygınlaştırmak istiyoruz.”

Şenlik, çocuklara moral ve motivasyon sağlarken, veliler de düzenlenen etkinliklerden memnun kaldı. Projenin devamı için destek arayışları sürüyor.