Elazığ TSO Başkanı Arslan'dan bayram mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğunun yaşandığını ifade ederek bayramın, ruhuna uygun biçimde huzur, barış ve kardeşlik içinde geçirilmesini diledi.

TAKİP ET

Başkan Arslan, mübarek ramazan ayının coşku içerisinde olanca güzelliği ve bereketi ile eda etmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

Bayramlar yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerdir, bayramlar dargınlıklar ve kırgınlıkların unutulduğu, bireysel sevinçlerin ortak mutluluğa dönüştüğü günlerdir. Bayramlar, kucaklaşmak, kaynaşmak ve dargınlıkların ortadan kalkması için iyi değerlendirilmesi gereken fırsat günleridir.

Ramazan Bayramı, hepimiz için daha güzel günlerin habercisi ve müjdecisi olur inşallah. Bayramlarda yaşadığımız sevinç ve kardeşliğimizin daim olması dileklerimle, Elazığ iş dünyası adına tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme