Apaysan Group, Bosch Car Service'i bünyesine kattı

Apaysan Group, otomotiv sektöründe önemli bir adım atarak Bosch Car Service'i bünyesine kattı.

Apaysan Group, Bosch Car Service'i bünyesine kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ merkezli Apaysan Group, Bosch Car Service'i Elazığ'daki temsilcisilciliğini yaparak F5 Otomotiv çatısı altında hizmete sundu.

Bosch Car Service, Elazığ'da yeni bir döneme giriyor

Şirket yetkilisi Şemsettin Apaydın, Elazığlılara daha kapsamlı ve profesyonel hizmet sunmak amacıyla Bosch Car Service markasını F5 Otomotiv olarak şehirde Sanayi Mahallesi Sanayi Caddesi Çıraklık Okulu karşısında hizmet vermeye başladıklarını açıkladı.

Bosch Car Service, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis ağı olarak biliniyor. Her marka ve model araca uçtan uca hizmet verebilen bu servis ağı, Bosch mühendisliği ile geliştirilmiş arıza tespit cihazları, test cihazları, periyodik bakım, yedek parça desteği, klima bakımı ve tüm mekanik arıza onarımı gibi kapsamlı hizmetler sunuyor.

F5 Otomotiv, Elazığ'daki Bosch Car Service temsilciliği ile kullanıcılara geniş bir yelpazede hizmet sunacak. Aracını bakıma veya onarıma getiren kullanıcılar, marka farkı gözetmeksizin kusursuz bir hizmet deneyimi yaşayacaklar.

Bosch Car Service F5 Otomotiv, Elazığ'daki otomobil sahiplerine kaliteli, güvenilir ve profesyonel bir otomobil servisi deneyimi sunmayı amaçlıyor. Apaysan Group'un yılların güvenirliği ile, Bosch Car Service'in F5 Otomotiv adı altında Elazığ'daki temsilcisi olarak hizmet vermeye başlaması, şehirde otomobil sahipleri için önemli bir gelişme olarak karşılandı.