Apple iPhone 15 serisini yarın tanıtacak

Apple, 12 Eylül'de wonderlust etkinliği ile iphone 15 ve ios 17'yi tanıtacak.

Apple iPhone 15 serisini yarın tanıtacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD merkezli teknoloji devi Apple, 12 Eylül Salı günü Wonderlust etkinliği düzenleyerek yeni ürünlerini tanıtacak. Bu etkinlikte dört yeni iPhone modeli ve Apple Watch güncellemeleri bekleniyor.

Apple, iPhone 15 serisi için Standart, Plus, Pro ve Pro Max modellerini tanıtacak. Tüm bu modeller, "Dynamics Island" tasarımıyla gelecek ve USB-C şarj girişini kullanacak. Ancak, söylentilere göre iPhone 15 Pro Max modelinin, görüntü sensöründen kaynaklanan sorunlar nedeniyle diğer modellerden biraz daha geç satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Ayrıca, mevcut AirPods modellerinin yeni versiyonlarının tanıtılması planlanıyor. Bu yeni versiyonların tek farkı, USB-C şarj kutularının kullanılması olacak. AirPods serisinde ileride vücut sıcaklığı sensörleri gibi özelliklerin de eklenmesi bekleniyor.

Apple Watch kullanıcıları için Series 9 güncellemesiyle birincil donanım değişikliği bekleniyor. Bu güncelleme, S9 çipi ile daha iyi performans ve uzun pil ömrü sunacak.

Son olarak, etkinlikte Apple'ın 2023 yazılım güncellemeleri olan iOS 17, watchOS 10 ve iPadOS 17 hakkında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. iOS 17, StandBy modu, sesli mesaj deşifreleri, FaceTime video sesli mesajları ve yeni tahmini metin önerileri gibi yeniliklerle gelecek.

Apple, Wonderlust etkinliğini 12 Eylül Salı günü saat 20.00'da gerçekleştirecek ve tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.