Başkan Toprak: 'Ramazan Ayında yardımlarımız devam edecek'

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, belediyenin Ramazan Ayı kapsamında yapılan yardımlarının devam edeceğini açıkladı.

Başkan Toprak: 'Ramazan Ayında yardımlarımız devam edecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, belediyenin Ramazan Ayı kapsamında yapılan yardımlarının devam edeceğini açıkladı.

Daha önceki yıllarda da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunulduğu belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, her sene olduğu gibi bu sene de Belediye tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunulduğunu kaydetti.

Başkan Toprak, “Binlerce vatandaşa, belediyemizin imkanları ve hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturmuş oldukları gıda paketlerimizi dağıtıyoruz. Tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz. Kahta Belediyesi olarak İş adamlarımızın da katkısıyla Ramazan ayı boyunca şu ana kadar yaklaşık 4 bin aileye gıda yardımınca bulunduk. Yardımlarımız Ramazan ayı boyunca ayni ve nakdi yardımlar olarak devam edecektir. Yapılan yardımlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara sadece Ramazan’da değil yılın 12 ayı boyunca sürdürülmektedir. Tespit edilen vatandaşlarımızın adreslerine götürülen yardımlar dışında ekiplerimiz vatandaşlarımızın diğer ihtiyaçlarını belirleyerek imkanlar doğrultusunda karşılama konusunda da gerekli çalışmaları yürütmektedir” dedi.

Toprak açıklamasında, “Nerede ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz varsa onlara yardımcı olmak bizim kutsal görevimizdir. Ramazan ayı içerisinde yapılan istişareler doğrultusunda Ramazan etkinliği yapmamamızın sebebi, Ülkemizin hassas dönemlerden geçmesi sebebiyledir. Ülkemizin bekası için verilen mücadelede şehitlerimiz varken eğlence programları yapmak yerine o programlarda harcanan masraflar ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımda bulunduk. Belediyemizin çalışmaları, alan çalışmaları ile sınırlı kalmayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın adreslerine gidilerek doğrudan doğruya yerinde tespit etmeye ve çözüm bulmaya devam ediyor. Ramazan ayı birlik, beraberlik, yoksulu gözetme onlara destek olmak adına önemli bir aydır, gelecek yıllarda da bu hizmetlerimiz devam edecektir. Kahta Belediyesi olarak rahmet ve bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalışıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bize destek olan hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.