Başkan Yıldırım'dan güçlü A takımı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcılarından oluşan yeni Yürütme Kurulu kamuoyuna duyuruldu.

Başkan Yıldırım'dan güçlü A takımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım tarafından açıklanan İl Yürütme Kurulu güçlü bir A takımı ile seçimlere giriyor şeklinde yorumlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tensipleri ile geçtiğimiz ay Elazığ İl Başkanlı’na yeniden atanan Şerafettin Yıldırım İl Yürütme Kurulu’nu açıkladı.

Sosyal medyada bir paylaşım yaparak İl Yürütme Kurulu’nu açıklayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, "Yeni Yürütme Kurulumuzun, şehrimize, davamıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Görevi devreden dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın açıkladığı İl Yürütme Kurulu’nda eczacı, mimar, mühendis, avukat, eğitimci ve iş adamı gibi farklı meslek gruplarından şehirde saygınlığı, başarısı ve tecrübesi ile bilinen isimler yer alıyor.

Şerafettin Yıldırım’ın İl Yürütme Kurulu açıklamasının ardından AK Parti Elazığ Teşkilatı yerel seçimlere güçlü bir a takımı ile giriyor yorumları yapıldı.

HERGÜN SAHADA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, bir yandan ilçe ve beldeler ile ilgili çalışmalarını yürütürken bir yandan da Elazığ merkezde seçim çalışmalarını yürütüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yıldırım, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile de görüşmelerini devam ettiriyor.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın hemen her gün saha da olması teşkilatın motivasyonununu yükseltiyor değerlendirmesi yapılıyor.