'Büyük bir inançla ve kararlılıkla hedeflerimize yürüyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 'Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizle omuz omuza yürümenin, bu asil millete hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

'Büyük bir inançla ve kararlılıkla hedeflerimize yürüyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürgöze mesajında AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana hizmetin, huzurun ve istikrarın adresi olduğunu belirterek şunları kaydetti;  ‘’14 Ağustos 2001’de kurucu liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her şey Türkiye için’’ diyerek başlattığı bu kutlu dava bugün 17. yaşını kutlamaktadır. Milletin kurduğu bir parti olarak, “Milleti Yaşat ki Devlet Yaşasın’ düsturu ile hareket eden AK Parti, 17 yıl boyunca sosyal devlet anlayışının en güzel örneğini yaptığı yatırımlar ve verdiği hizmetler ile göstermiştir. Büyük bir kalkınma hamlesi başlatılarak, yapılması hayal dahi edilemeyen, Marmaray, 3. Köprü ve 3. Havalimanı gibi mega projelerin yanında bölünmüş yollar, devasa tüneller ile de Avrupa’nın alanlarında en iddialı projeleri hayata geçirilmiştir. Anadolumuzun her bir köşesi tarihi hizmetlere kavuşmuş, hayaller gerçeğe dönüşmüştür. 

Türkiye’nin bu gelişimini ve başarısını hazmedemeyen başta FETÖ,PKK,DAEŞ olmak üzere iç ve dış mihraklar türlü plan ve oyunlarla ülkemiz üzerinde her türlü senaryoyu harekete geçirmenin gayretinde olmuşlardır. Defalarca kurulan tuzaklar boşa çıkınca, bu defa da hain bir darbe girişiminde bulunarak milletimizin ilerleyişini durdurmak istemişlerdir. Bütün senaryolar ve oyunlar aziz milletimizin iradesinde yok olmuş, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve 81 milyon vatandaşımızın  tek vücut olmasıyla bütün hesaplar bozulmuştur. AK Parti, istikrarın ve istikbalin teminatı olmuştur. Yeni oyunların sahneye konulduğu bugünlerde AK Partimizin 17. kuruluş yıl dönümü farklı bir duyguyla kutlanmaktadır. Bugün Türkiye, yeni yönetim sistemiyle dünden daha güçlü, daha dirayetli ve geleceğe daha umutludur. Bizler 14 Ağustos 2001 tarihindeki kuruluş heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla, halkımızın bize olan güvenini arkamıza alarak Türkiye’yi daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.

Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculukta hedeflerimize büyük bir inançla ve kararlılıkla yürüyoruz. Bu vesileyle, kutlu yürüyüşümüzde hizmeti ve emeği bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza, partimizin başarısı için yüreği çarpan AK Partili kardeşlerime ve Elazığ’ın yiğit insanları başta olmak üzere tüm milletimize şükranlarımızı sunuyorum. İlk günkü aşkla, durmak yok yola devam.”