CHP'li Erol'dan bir çıkış daha…

İlimiz CHP Milletvekili Gürsel Erol, ilginç çıkışları ile gündem olmaya devam ediyor.

CHP'li Erol'dan bir çıkış daha…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber | Geçtiğimiz haftalarda "Ben CHP’nin ikinci sıra milletvekiliyim" diyerek iddialı bir çıkış yapan Erol, sondakika23.com’a yaptığı özel açıklamada önemli bir çıkış yaparak AK Parti’nin ilimizdeki 5 milletvekilini de kazanmasını istedi ama bunu bir şarta bağladı.

Sondakika23.com haber sitesinin şehirde gündem oluşturan “Şehir Masası” programına konuk olan CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da niçin en çok kabul gören milletvekili olduğunu şu cümlelerle ifade etti:

"Bizlerin isabetli ve şehrin çıkarlarını esas alan açıklamalarımız karşısında vatandaş bizi dinlemeye başladı, inanmaya başladı. Önce dinledi, sonra bizim doğrularımıza hak vermeye başladı."

ELAZIĞ’IN SAHİPSİZLİĞİNE ÖRNEK Mİ İSTİYORSUNUZ?

"Sahipsiz Elazığ" söyleminin boş yere çıkmadığını ve bunun şehirde önemli bir karşılığının olduğunu ifade eden CHP milletvekili Gürsel Erol bunu örnekle açıklayarak şunları söyledi:

"Evet, Elazığ sahipsiz. Örnek mi? Ya bakın Cumhuriyet tarihinde her dönem Elazığ’dan bakan var; AK Parti hükümetlerine kadar her dönem bakan var. CHP iktidar CHP’li bakan var, Doğruyol Partisi iktidar bakan var. ANAP iktidar, Refah Partisi’nden bakan var. Bir tek bakanın olmadığı dönem; AK parti dönemi. Çevre illerimize bakın. Çevre illerde hangi ilin AK Partili vekili varsa; Erzincan, Bingöl, Diyarbakır, Mardin daha ötesine gidiyorum Kahramanmaraş, Antep, Malatya, Sivas… Hepsinin bakanları var. Bir tek Elazığ’dan bakan çıkmamış, Şimdi sahipli mi? Sahipsiz mi siz karar verin.”

ELAZIĞLI BİR BAKAN OLSUN AK PARTİ 5-0 YAPSIN

Elazığ’da kendisinin oluşturduğu sinerjiyi yok etmek ve CHP’nin yarattığı gücünü kırabilmenin tek yolunun Elâzığ’a bir bakanlık verilmesi olduğunu iddia eden Erol sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak Elazığ’da AK Partili bir bakan olursa bizim burada yarattığımız etki alanını dengeleyebilirler. Aksi takdirde her gün dibe vuracaklar.  Daha çok dibe vurmamak için, bak burada açıkça kendim söylüyorum. Kardeşim siz bakan yapın valla bizim milletvekilimiz önemli değil.  Elazığ’da sorunları çözün 5-0 yapın. Ama yeter ki fakir fukaraya adil olun, kent sorunlarını çözün, problemlerini çözün; bu kentte sorun kalmasın insanlar mutlu olsun, huzurlu olsun. Biz milletvekili olmayalım çok önemli değil."