Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Karadeniz turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyaset arenasında 2023 seçimleri için adaylık yarışı dolaylı yollardan başlarken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Erbakan; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken mesajlar verdi.

EKREM İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ

İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirdiği Karadeniz ziyaretiyle ilgili tartışmalara değinen Fatih Erbakan, kamuoyunda tartışmalara yol açan fotoğrafı değerlendirdi. İmamoğlu'nun İstanbul'u yönetmesi ve İstanbul'da güzel sonuçlar ortaya koyması için seçildiğini hatırlatan Erbakan, "Şimdi daha İstanbul bitmeden doğrudan doğruya Türkiye'yi yönetmeye talip olması da yadırganıyor, tepki çekiyor olabilir.'' 

GÖNLÜNDEKİ ADAYI AÇIKLADI

Millet İttifakı'nın adayı için gönlünden geçen ismi açıklayan Fatih Erbakan, söz konusu ismin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olması gerektiğini savundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da açık kapı bırakan Erbakan, seçimin ikinci tura kalması halinde şartlar ortaya koyulursa Erdoğan'ı destekleyebileceklerini dile getirdi.