Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seyirci kalmayın' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ülkemizle birlikte Suriye ve Irak'ın da toprak bütünlüğüne tehdit oluşturan bu terör örgütünün kökünü kazımakta kararlıyız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seyirci kalmayın' çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"CUMHURBAŞKANLIĞI DİJİTAL DÖNÜŞÜM OFİSİ'MİZ, TÜRKİYE'NİN BU ALANDA ELDE ETTİĞİ ENGİN BİRİKİMİ VE TECRÜBELERİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA HAZIRDIR"

Tercihli Ticaret Sisteminin yanı sıra tahkim merkezi ve uluslararası yatırım fonunun da hayata geçmesinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İslam ülkelerindeki tasarrufların, helal yatırım ürünü olan bu fona aktarılmasının teşvik edilmesinde fayda görüyoruz. Altın borsası ve gayrimenkul borsası gibi bu girişimlerin hayata geçmesi noktasında hep birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandırmamız gerekiyor. İstanbul'da kurulan İslam İşbirliği Teşkilatı Tahkim Merkezi'nin sizlerin de destekleriyle uluslararası ticaret ve yatırım uyuşmazlıklarında saygın bir kuruluş olarak kabul göreceğine inanıyorum. Geçtiğimiz yıl İSEDAK gündemine alınması kararlaştırılan dijital iş birliği konusu da üzerinde eğilmemiz gereken bir başka husustur. Bu sene başlatılan İSEDAK Yüksek Düzeyli Dijital Dönüşüm Girişimi'ni de son derece kıymetli buluyorum. Bu çerçevede, kodlama, siber güvenlik, dijital beceri ve yetkinlik geliştirme, ortak data altyapısı oluşturma gibi somut projeleri hayata geçirebiliriz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'miz, Türkiye'nin bu alanda elde ettiği engin birikimi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmaya hazırdır" diye konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7