Elazığ İnşaat Fuarı bugün açılıyor

Bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı, bugün saat 14:00 itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Elazığ İnşaat Fuarı bugün açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Hizmet Binası arkasında 14 bin metrekarelik alanda kurulan Elazığ İnşaat Fuarı'nın saat 14.00'te düzenlenecek resmi açılışına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığ İnşaat Mühendisleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ ASRİAD Şube Başkanı Yakup Baş, Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Uzun, Elazığ ASKON Şube Başkanı Osman Özçelik, Elazığ TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Özbay, KOSGEB Elazığ Müdürlüğü Şube Başkanı Şaban Yaşa, İLBANK A.Ş. Elazığ İl Bölge Müdürlüğü Şube Başkanı Celal Kaştı ile birlikte sektörle ilgili diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılacak.

Geçen yıla oranla artan katılımcı firma sayısı ve uzun süreden beri devam eden hazırlıklar ve tanıtım çalışmaları göz önünde bulundurulduğunda Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı'na katılımın ve ilginin geçtiğimiz yıla oranla daha fazla olması bekleniyor. Elazığ İnşaat Fuarı'na Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediye Başkanlığı başta olmak üzere, tüm sektörel meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları tam destek veriyor. 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde aynı yerde düzenleyeceğimiz Elazığ Tarım Fuarı ile birlikte Elazığ ve çevresinde düzenlenen en geniş kapsamlı sektörel fuarlardan biri olma özelliği taşıyan fuarımız, Elazığ ve ilçeleriyle birlikte, çevre il ve ilçe vatandaşlarının da yoğun ilgi ve desteğini görüyor.

23 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan 2. Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı, 20-21-22 Eylül tarihlerinde 10.30 ve 20.00 saatleri arasında, 23 Eylül Pazar günü ise 10.30 ve 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.