Elazığlı nakliyeciler Mehmetçik için ücretsiz taşıyacak

Elazığ Nakliyeciler Kamyoncular ve Tırcılar Derneği ve Nakliyeciler Sitesi Kamyon ve Tır Garajından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Afrin'e yönelik yürüttüğü, Zeytin Dalı Harekatına anlamlı destek.

Elazığlı nakliyeciler Mehmetçik için ücretsiz taşıyacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivil Toplum Kuruluşları ve Resmi Kurumlar tarafından Zeytin Dalı Harekatına destek için toplanan yardımlar, Elazığ Nakliyeciler Kamyoncular ve Tırcılar Derneği ve Nakliyeciler Sitesi Kamyon ve Tır Garajı tarafından ücretsiz taşınacak.

“BİZLER, DEVLETİMİZİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Elazığ Nakliyeciler Kamyoncular ve Tırcılar Derneği Başkanı Harun Gençtoy, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtını desteklediklerini ifade ederek "Zeytin Dalı" hareketinin önemine dikkat çekti.

Başkan Gençtoy, “Ordumuz tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı harekatında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bizler devletimizin sonuna kadar yanındayız. Bizler ELNAKDER ve Nakliyeciler Sitesi Kamyon ve Tır Garajı olarak ilimizde bulanan STK ve Resmi Kurumlar tarafından Mehmetçiğimize destek için toplanan yardımları ücretsiz olarak Afrin’e taşıyacağız. Afrin Harekatı ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Allah’ın izniyle ordumuz, bu seferi de başarılı bir şekilde tamamlayacaktır. Ülkemiz için çarpışan Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun. Ülke olarak tek yumruk olarak ordumuzun arkasındayız. Bizler de ordumuza destek için ilimizde toplanan yardımları ücretsiz olarak taşıyacağız” dedi.