Erdoğan'ın gözünden kaçmadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'a uyarıda bulundu.

Erdoğan'ın gözünden kaçmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber | İlimizin saygın firması olan Ziver Holding tarafından inşa edilen Tohma Köprüsünün açılışına canlı bağlantı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Rabia' işareti yapmayı unutan Malatya eski Belediye Başkanı ve şimdi AK Parti Malatya Milletvekili olan Ahmet Çakır'ı "Rabiamızı unutma Ahmet" diyerek uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'daki Tohma Köprüsü'nün açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı, devamında tören alanında bulunan yetkilileri her etkinlikte, törende olduğu gibi tek tek 'Rabia' işareti yaparak selamladı.

Sıra AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır'a geldiğinde ise alanı dikkatli gözlerle takip eden Cumhurbaşkanı'ndan bir uyarı geldi. Erdoğan, kendisini el sallayarak selamlayan Çakır'a "Rabiamızı unutma Ahmet" diyerek seslendi. Bu uyarıdan sonra milletvekilinin 'Rabia' işareti yaptığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki hassasiyeti herkes tarafından biliniyor. Her seferinde 'Rabia'nın "Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan ve Tek Bayrak" anlamına geldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm konuşmalarında bu işaret ve sloganı mutlaka kullanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekili Çakır’a yaptığı bu uyarı, Erdoğan’ın video sistemiyle katılıyor olsa da açılış alanındaki en küçük bir detaya bile dikkat ettiği ve gördüğü eksikliği hemen uyardığı ve bu konuda çok hassas olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.