Fırat EDAŞ'dan dev yatırım

Fırat EDAŞ, Elazığ'da kesintisiz elektrik çalışmalarına devam ediyor.

Fırat EDAŞ'dan dev yatırım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından eş zamanlı başlayan yatırım planlamasında, Fırat EDAŞ tarafından Elazığ Çaydaçıra Mahallesinde alçak gerilim ve aydınlatma tesisi projeleri kapsamında, Adnan Kahveci Bulvarı’nda ve Akıncı Caddesi’nde çalışmalar yapıldı.

Projede toplamda 1,5 km alçak gerilim şebekesi, 74 aydınlatma direği ile birlikte 4 km aydınlatma şebekesi tesis edilerek yeni bağlantı talepleri ve aydınlatma talepleri karşılanmış oldu.

Yine Elazığ Belediyesi ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından eş zamanlı başlayan yatırım planlamasında Elazığ Belediyesince hizmete açılan Ataşehir Mahallesi Kuvay-i Milliye Caddesi paralelindeki yol için Fırat EDAŞ tarafından alçak gerilim ve aydınlatma tesisi çalışmaları kapsamında 3 km aydınlatma şebekesi, 59 adet aydınlatma direği ve 2 km alçak gerilim şebekesi tesis edilerek yaklaşık 2,6 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Herhangi bir üst yapı tahribatına neden olmadan sürdürülen ortak alt yapı çalışması için yürütülen projede, eş zamanlı tesis çalışmaları hayata geçirildi ve kamu kaynaklarının verimli kullanılması hedeflendi.