Genel Başkan Bahçeli'den seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Milletvekilleri ortak toplantısına katıldı.

Genel Başkan Bahçeli'den seçim açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"TÜRKİYE, SİYASİ MÜFLİSLERİN HAVSALASININ DAHİ ALAMAYACAĞI BİR SEVİYEYE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’YLE TIRMANMIŞTIR"

Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin birinci beş yıllık döneminin muazzam icraat ve atılımların hayalden gerçeğe dönüşmesine sahne olduğuna dikkati çekerek, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne, tek adam yönetimi diyenler yalancıdır, yıkım failleridir, yozlaşmış zihniyetlerdir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne istibdat, şahsım rejimi diyenler, utanmadan, sıkılmadan diktatörlük lekesi sürenler damgalı müfteridir. Türkiye, siyasi müflislerin havsalasının dahi alamayacağı bir seviyeye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tırmanmıştır” vurgusunu yaptı.

14 Mayıs seçimlerine bütün imkan ve inançla hazırlık yaptıklarını dile getiren Bahçeli, “Dostlarımızı sevindirdik, düşmanları üzdük. Durmayacağız, bundan sonra da çalışmaya, bire bir temasa, her insanımızla buluşmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs seçimlerini riske atmayacağız ve ’aziz milletim sıra sende’ diyeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa, gücümüz neye yetiyorsa yapacağız, elhak nefes alır gibi çalışmayı sürdüreceğiz” cümlelerine yer verdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13