Genel Başkan Bahçeli'den seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Milletvekilleri ortak toplantısına katıldı.

Genel Başkan Bahçeli'den seçim açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR"

Cumhur İttifakı’nın atacağı her adımın daha mutlu, daha huzurlu ve daha güvenli bir Türkiye’ye doğru yol alış olacağını söyleyen Bahçeli, “Duruşumuz, hainlere, eli kanlı teröristlere, zillete düşenlere, iç ve dış işgal cephesine karşı korku tanımayan bir duruştur. Her vatandaşıma çağrımdır, gelin bu haklı mücadeleye siz de dahil olun. Gelin bu tarihi görevde sizin de payınız olsun. İş birlikçilere, soysuzlara, ruhunu satmış namertlere karşı bir olalım, diri olalım, el ele verip hep birlikte Türkiye gibi duralım. 14 Mayıs 2023 tarihi bu söylediklerimin hepsi için bir kader ve karar anıdır. Bu tarihte hem 13’üncü cumhurbaşkanını seçeceğiz, hem de 28’inci Dönem TBMM’ni belirleyeceğiz. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerine yer verdi.

Bahçeli, nihai arzularının Cumhur İttifakı’nın TBMM’de çok güçlü bir temsil imkanına kavuşması olduğunu vurguladı.

Yeni anayasa için çoğunluğa ulaşılması gerektiğine işaret eden Bahçeli, “Türkiye’mize geniş katılımlı, kapsayıcı, demokratik nitelikli, milletimizin özlemlerini yansıtan, devlet ve millet dengesini titizlikle kuran bir anayasa kazandırabilmek için Cumhur İttifakı olarak TBMM’de nitelikli çoğunluğa ulaşmamız mecburiyet, parlak bir gelecek için de mükellefiyettir. Bunu milletimizle birlikte yapacağız, elbette başaracağız” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13