GSB yurt başvuruları açıklandı

Bakan Kasapoğlu, Ankara Cebeci Yurdu'nda, spor il müdürlerinin de çevrim içi katıldığı toplantıda GSB yurt başvuru sonuçlarına ilişkin bilgiler verdi.

GSB yurt başvuruları açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"3 FAZ DAHA VAR"

Bakan Kasapoğlu, yerleştirmeler yapılırken üniversitelerin başlama tarihlerinin ve üniversiteye ilk kez başlayacak öğrencilerin şehre gelişleri gibi konuların özellikle dikkate alındığını söyledi.

Öğrencilerin adaptasyon süreçlerinin de göz önüne alındığını dile getiren Kasapoğlu, gençlerin yanlarında olarak onların işlerini kolaylaştırmak istediklerini dile getirdi.

"Birinci faz yer yerleştirmede tarihimizin en yüksek yerleştirme oranını yüzde 80 ile gerçekleştirdik." diyen Kasapoğlu, "Ülkemizin sağladığı yurt hizmetlerinin dünyada eşi benzeri yok. Biz yüzde 80'lik oranı hem de ilk fazda karşılayarak bir rekoru gerçekleştirdik. 36 ülkenin nüfusundan daha fazla kapasiteye sahip yurt altyapımız var. Bu da gurur ve sevinç vesilesidir. Birinci faz sonrası 3 fazımız daha var. Bu fazların sonunda her öğrencimiz bu çatının altında bizlerle beraber olacak. Faz, faz sonuçları açıklayacağız, yedek yerleştirmelerimiz devam edecek."

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4