GSB yurt başvuruları açıklandı

Bakan Kasapoğlu, Ankara Cebeci Yurdu'nda, spor il müdürlerinin de çevrim içi katıldığı toplantıda GSB yurt başvuru sonuçlarına ilişkin bilgiler verdi.

GSB yurt başvuruları açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-2023 eğitim öğretim dönemi yurt başvurularına ilişin birinci faz çalışma sonuçlarını paylaşmak için toplantının düzenlendiğini ifade eden Kasapoğlu, "800 yurt, 825 bin kapasite, güvenliğiyle, temizliğiyle, sosyal imkanlarıyla her alanda yüksek teveccühe mahzar bir altyapı ve yaşam alanı. Tüm gençlerimize onların değerli ailelerine 'hoş geldiniz' demek istiyorum." diye konuştu.

Tüm çalışmaların veri odaklı şekilde ve tamamıyla bir sistem yaklaşımıyla ele alındığını vurgulayan Kasapoğlu, "Yurtlar sürecini de analiz, planlama ve uygulama olarak 3 temel başlıkta yürütüyoruz. Uygulama aşamasını fazlara ayırdık. Yerleştirme sürecimizi 4 fazda tamamlayacağız. Bugün birinci faz sonuçlarını sizlerle paylaşacağım. Temel amacımız üniversite gençliğini, onların yurtlara yerleşim sürecini en etkin, verimli şekilde güçlü koordinasyonla yönetmek." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4