Kılıçdaroğlu neden Amerika'ya gidiyor?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen ABD ziyaretinde, yurt dışına giden gençlerle buluşacağını söyledi. Kılıçdaroğlu ayrıca, altılı masanın adayını 2 günde belirleyebileceğini savundu.

Kılıçdaroğlu neden Amerika'ya gidiyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

NEDEN AMERİKA'YA GİDİYOR?

Anti-neoliberal politikalara karşıyım. Altta kalanın canı çıksın. Yukarıdakiler istedikleri kadar zengin olsunlar. Dünya artık küreselleşti ve Türkiye bu tabloyu en acı yaşayan ülkelerden birisi. 

Benim birilerinden icazet alma gibi bir düşüncem asla olamaz. Ülkenin bağımsızlığına saygı duyuyorum. Bay Kemal kimseden icazet almaz. Dünyada düşünce vardır, bilim vardır. Hızla gelişen teknolojiler vardır. Umutsuzluğa kapılıp yurt dışına giden gençlerimiz var, onlarla buluşmaya gideceğim. 

DEZENFORMASYON YASASI

Çıkmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bir insan düşüncesi nedeniyle suçlanır mı? Aklını kullandı diye insanlar hapse atılır mı? Düşünce özgürlüğünün olması lazım. İstiyorlar ki hiç kimse konuşmasın. Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkmasın. Gazeteler objektif yayın yapmasın. 

Bütün bunları da yapsalar gerçekler değişmez. Gidişlerini hızlandırırlar. Kendilerini eleştirenlere asla tahammül edemiyorlar. Bir siyasetçi, eleştirinin ne kadar değerli olduğunu fark etmelidir.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5