Milletvekili Erol, Elazığ'da siyasi partilerle buluştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim öncesi önemli bir adım atarak çeşitli partileri ziyaret etti.

Milletvekili Erol, Elazığ'da siyasi partilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Erol'un önderliğinde gerçekleşen bu ziyaretlerde CHP’li heyet, ilk olarak AK Parti Elazığ İl Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı'nı temsilen İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi.

Ardından Milletvekili Erol ve beraberindeki CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Duran, MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen ile bir araya geldi.

Milletvekili Erol, daha sonra Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı'na giderek Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın ile buluştu.

Son olarak, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Erol, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği bu ziyaretler ile farklı siyasi partiler arasında diyalog ve işbirliğinin önemini ortaya koyan Erol’un seçim öncesindeki bu buluşmalardaki amaçlarının, seçim sürecinin barışçıl ve demokratik bir şekilde geçmesine katkı sağlamak olduğunu kaydetti.