Muhtar Er, yetkililere seslendi!

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, yetkililere seslenerek şehrin yeni mahallesinde aydınlatma direklerinin olmadığını dile getirdi.

Muhtar Er, yetkililere seslendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın çiçeği burnunda yeni mahallesi Aşağıdemirtaş’ta aydınlatma direklerinin eksikliğinden bahseden Muhtar Er, bu konuda yetkililerin gereken çalışmaları yapmasını istedi.

Şehrin en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Aşağıdemirtaş Mahallesi’nde özellikle akşam saatlerinde aydınlatma direklerinin olmaması nedeniyle çeşitli sıkıntıların yaşandığını dile getiren Muhtar Taner Er, ilgililerin konu hakkında bir çalışma yapmasının elzem olduğunu sözlerine ekledi.

"MAHALLEMİZ İÇİN GEREKEN ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ"

Elazığ’ın yeni mahallelerinden biri olan Aşağıdemirtaş’ta gereken çalışmaları Elazığ Belediyesi destekleriyle gerçekleştirdiklerini kaydeden Muhtar Er, açıklamasında şunları söyledi:

“Şehrimizin en eski yerleşim bölgelerinden olan Aşağıdemirtaş Mahallemizin sıkıntılarını ara ara gündeme getiriyor ve yetkililerden destek istiyoruz. Bu konuda özellikle gece saatlerinde aydınlatma direklerinin olmaması büyük sıkıntılar oluşturuyor. Kesikköprü yolu ile köy yoluna aydınlatma direklerinin yerleştirilmesi konusunda yetkililerden bir çalışma yapmalarını önemle rica ediyoruz. Mahallemizin yolları başta olmak üzere belediyemizi ilgilendiren konularda Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın desteklerini sürekli görüyoruz. Bu konuda sayın başkanımıza mahalle sakinlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Aydınlatma direklerinin montesi için de ilgililerin bir çalışma yapacaklarına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle her daim bizlerin yanında yer alan değerli mahalle sakinlerimize de en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”