Murat Aygen'den seçim mesaisi

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen öncülüğünde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin il, ilçe  ve ocak yöneticilerinden oluşan heyet, Elazığ'daki tarihi Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.

Murat Aygen'den seçim mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Doç. Dr. Murat Aygen ve beraberindeki heyet, esnafların sorunlarını, beklentilerini dinleyerek, kentin ekonomik ve sosyal yaşamına ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Esnafın nabzını tutan Aygen, şehrin ticari potansiyelini artırma yönünde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Murat Aygen'den seçim mesaisi

Esnafın günlük işleyişi hakkında deneyimlerini paylaşan Aygen, şehrin ekonomik kalkınması için esnafın önemine vurgu yaparak, “Elazığ'ımızın her bir köşesi bizim için değerli. Kapalıçarşı gibi tarihi değerler, bu şehrin kalbidir. Buradaki esnaflarımızın daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak, şehrimizin genel refahını da doğrudan etkileyecektir” dedi.

Öte yandan, MHP Adayı Doç. Dr. Aygen ziyaretlerin sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak gerçekleştirileceğinin altını çizdi. 

Murat Aygen'den seçim mesaisi

Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Aygen, Elazığ’ın ve Kapalıçarşı esnafının her zaman yanında olduklarını ve şehrin refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek veda etti.

Murat Aygen'den seçim mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan Harput Derneği'ni ziyaret etti.

Murat Aygen'den seçim mesaisi

Doç. Dr. Murat Aygen, dernek ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Harput'un tarihi ve kültürel mirasının korunması ve geliştirilmesinin, seçim kampanyasının temel taşlarından biri olduğunu belirtti. Harput'un tarih, kültür ve medeniyet şehri olarak hak ettiği değeri tekrar kazanması için projeler geliştirdiğini paylaştı.

Murat Aygen'den seçim mesaisi

Harput Derneği Başkanı Kazım Atıcı ve üyeleriyle yapılan toplantıda, bölgenin sorunlarına çözüm yolları ve Harput'un turizm potansiyelini maksimize edecek planlar masaya yatırıldı. Aygen, "Hemşehrilerimizin değerlerine sahip çıkarak, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak ve Harputumuzu dünya kültür mirası olarak uluslararası platformlarda hak ettiği yere taşımak bizim önceliğimiz." dedi.