Takdir ve teşekkür alana ücretsiz tıraş

Elazığ'da bir erkek kuaförü eğitime destek olmak amacıyla takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor.

Takdir ve teşekkür alana ücretsiz tıraş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da kuaförlük yapan 25 yaşındaki Nursin Yıldız, eğitime destek vermek için ‘belge sizden tıraş bizden’ kampanyasını başlattı. Sosyal medya hesaplarından kampanyayı paylaşan Yıldız, dükkanın camlarına ise, ‘Eğitime destek, takdir ve teşekkür belgesi getiren tüm öğrencilere 3 gün ücretsiz tıraş’ yazısı astı. Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte kampanyayı başlatan Yıldız, takdir ve teşekkür belgesini getiren öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor.

Eğitime destek vermek amaçlı bir kampanya başlattığını belirten Kuaför Nursin Yıldız, "Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere ücretsiz saç kesimi yapıyoruz. Kampanyamıza olan ilgiden dolayı çok mutluyuz. Ben öğrencilere elimden gelen tüm desteği her zaman vereceğim ve her karne gününde bu kampanyayı devam ettireceğim. 3 gün boyunca takdir ve teşekkür belgesini getiren öğrencilere ücretsiz tıraş yapacağız. Belge öğrencilerden tıraş bizden" dedi.

Karnesiyle birlikte takdir belgesi aldığını dile getiren 12. sınıf öğrencisi Uğur Aydın, "Sosyal medyadan ‘belge öğrencilerden tıraş bizden’ kampanyasını gördüm ve bundan yararlanmak istedim. Burada ücretsiz tıraş oldum. Kampanya 3 gün devam edecekmiş. Belge alan tüm öğrenciler gelip tıraşını olsun" ifadelerini kullandı.

’Belge sizden tıraş bizden’ kampanyasını sosyal medyadan gördüğünü aktaran öğrencilerden Soner Eroğlu ise, kendisinin de kampanyadan faydalanmak amacıyla tıraş olmaya geldiğini söyledi.