Vatandaşlardan Aygen'in projelerine tam destek

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen'in projelerine vatandaş tam destek veriyor.

Vatandaşlardan Aygen'in projelerine tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim kampanyası kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Aygen, bu süreçte Elazığ'ın kalbi sayılan farklı bölgelerini ziyaret ederek, hem yerel halkla hem de esnafla buluşuyor.

Doç. Dr. Aygen'in ziyaret turu, Aksaray Mahallesi ile başladı. Burada mahalle muhtarlığını ziyaret eden Aygen, ardından kıraathaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Bu samimi buluşmalarda, mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Seçim kampanyasının önemli duraklarından biri olan kapalı çarşıda da varlığını hissettiren Aygen, esnafları tek tek ziyaret etti. Kapalı çarşı esnafı ile merkezde bulunan esnaflar ile gerçekleşen buluşmalarda, esnafın sorunlarına kulak verdi. Elazığ'ın ekonomik yapısını güçlendirme ve geliştirme odaklı projelerini esnafla paylaşan Aygen, yerel ekonominin canlanması konusundaki vizyonunu detaylandırdı.

Vatandaşlar Çırakart, sosyal konut, yerinde dönüşüm başta olmak üzere diğer tüm projelerin önemine ve gerekliliğine ikna olmuş durumda.

19 Mart Salı günü 200 alt başlıkta 20 ana projenin tüm detaylarını açıklayacak olan Doç.Dr. Murat Aygen’ vatandaşların en çok sorduğu projeler arasında bulunan birkaç proje şu şekilde;

ÇIRAKART

Gelir düzeyi düşük ailelere aylık 7500 TL ÇIRAKART desteği vereceğiz. Çıra Kart ile haneleriniz bereketlenecek.

SOSYAL KONUT

Konut sahibi olamayan dar gelirli ailelere, emeklilere, yeni evlenenlere SOSYAL KONUT inşa edip teslim edeceğiz. Mülkiyet hürriyettir.

YERİNDE DÖNÜŞÜM

Mahallemize, sokağımıza dönüyoruz. Depremde evi yıkılan vatandaşlarımızı yerinde dönüşüm projemiz ile evlerine kavuşturuyoruz.

MİLLETİN PARASI MİLLETTE KALACAK

Aile, müteahhit, şirket ve patronlara değil bütün kaynaklar çalmadan çaldırmadan her vatandaşımıza eşit ulaşacak.

TİCARET CANLANACAK SOFRALAR BEREKETLENECEK

Sürekli Eğitim Merkezleri ve Sektörel Sanayi Siteleri ile ticaret canlanacak işsizlik bitecek haneler bereketlenecek.

Elazığ kamuoyu tarafından merak edilen proje detayları için vatandaşlar heyecanla 19 Mart tarihini bekliyor.