Yeni TOKİ müjdesi geldi! İndirim kampanyası geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha önce Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası düzenlendiğini, kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşacağını açıkladı.

Yeni TOKİ müjdesi geldi! İndirim kampanyası geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kurum, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’nin tecrübesiyle Türk milletinin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

"ÖDEME SIRASINDA DA KOLAYLIKLAR SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin yerli ve milli imkanlarla yapılan bir millet kampanyası olduğunu belirten Bakan Kurum, “Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjde de veren Kurum, “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.