Necla Bak Beauty Center'dan yeni yıl kampanyası

2020 yılı sona erdi, yeni yılla birlikte sevindiren kampanyalar başladı.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Necla Bak Beauty Center yeni yıla özel kampanyalar ile hazır. Güzellik Uzmanı Necla Bak yeni yıl için hazırladıkları kampanyaya yönelik bilgi verdi.

Güzellik Uzmanı Necla Bak yeni yıla özel düzenledikleri kampanyayı detaylandırırken işlemlerin %15lik indirimle uygulanacağını aktardı.

Yeni yıl kampanyasının detaylarını anlatan Güzellik Uzmanı Necla Bak, “Lazer epilasyon, cilt bakımı, Somon DNA, PRP, İpek kirpik, kirpik lifting, kalıcı oje, manikür ve pedikür işlemleri gibi verdiğimiz tüm hizmetlerde %15lik indirim uyguluyoruz.” dedi.

Güzellik Uzmanı Necla Bak, kampanyanın kayıtlı üyeler ve yeni kayıt yaptıracak üyeler için de geçerli olduğunun altını çizdi.

Güzellik Uzmanı Bak üyelerine "Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kapalıyız ama Elazığlı vatandaşlar ve üyelerimiz kampanyayı kaçırdık diye üzülmesinler, çünkü kampanyamız 31 Aralık'tan 8 Ocak tarihine kadar sürecek, güzelleşmeye devam” diyerek üyelerine seslendi.

Yeni yıl için de açıklamalar yapan Bak, “Malumunuz 2020 sürecinde hem deprem olsun hem pandemi olsun yorucuydu. Yeni yılda herkes gibi benim de dileğim öncelikle sağlık, huzur, mutluluk. Doğal afet olaylarının olmadığı ve herkesin dileklerinin gerçekleştiği sağlıkla sınanmadığımız bir yıl diliyorum. Tüm Türkiye ve Elazığ için temennim budur.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme