Başkan adayı Yeşilkaya'dan yoğun tempo

Elazığ Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya ilçede bulunan kurum müdürlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan adayı Yeşilkaya'dan yoğun tempo
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya, Kovancılar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’i, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay’ı, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Soner Çalışkan’ı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaya’yı ve Kovancılar Bölge Trafik Amiri Bülent Alkış’ı ziyaret etti

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya, Belediye Başkanlığı görevine geldiği taktirde il ve ilçede bulunan kurum müdürlükleri sürekli olarak istişare içinde olacağını ifade ederek Kovancılar ilçesi gelişmesi için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

Yeşilkaya: “Bizler göreve talip olduğumuz koltuğa oturmak için talip olmuyoruz. İlçemizi daha çok kalkındırmak için koltuğa talibiz. Bizler bu onurlu görevi bizlere verildiği taktirde ekibimle birlikte halkımızla sürekli istişare içinde olacağız. Bizler mevki makam için göreve talip olmadık hizmet için talip olduk. Bugünde ilçemizde bulunan kurumlarımızı ziyaret ederek müdürlerimizle istişare ettik. Ziyaretlerimizde Belediye başkanlığı görevine geldiğimizde bazı çalışmalarımızı kurum müdürlerimize aktardık. İlgi ve alakalarından dolayı müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.