Başkan Gürgözeler, 'İYİ Parti bu ülkenin tek umududur'

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözler, basın mesupları ile buluştuğu toplantıda 'İYİ Parti iktidarında bölücülük, benden olanlar, olmayanlar diye ayrımcılık ve ötekileştirme olmayacaktır' dedi.

Başkan Gürgözeler, 'İYİ Parti bu ülkenin tek umududur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, basın mensupları ile yönetim ve tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Başkan Gürgözeler yaptığı konuşmasında İYİ Parti'nin cumhuriyetin kuruluş felsefesiyle ve değerlerine bağlı ilkeli duruşuyla, ülke sorunlarına sahip çıkışı sorunlara çözüm arayan çalışmaları ile halkın güvenini kazandığını altını çizdi.

Başkan Gürgözeler konuşmasının devamında şunları kaydetti:

''İYİ Parti iktidarında bölücülük benden olanlar olmayanlar diye ayrımcılık ötekileştirme ve dışlama olmayacaktır, adam kayırma değil liyakat esas alınacaktır. İYİ Parti yalnız kendi milletinin umudu olmakla kalmayacak bütün mazlum milletlerin de umudu olacaktır.

Bizler çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek gençlerimize iş yaşlılarımıza huzur güveni tesis ederek birlik ve beraberliğimize güçlendireceğiz. Öncelikle adil olacak, mazlumun yanında zalimin karşısında yer alacağız, farklılıklarımızı değil ortak yönlerimize öne çıkaracağız.

Bizler sağlıklı bir demokrasinin ancak özgür bireylerle ve ideal hukuk sistemi ile kurulacağını biliyoruz. O nedenle güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönecek, kuvvetler ayrılığı ile kontrol ve denge sistemine hakim kılacağız.''

İYİ Parti'nin aile mahremiyetini ve kutsallığını her şeyin üzerinde gördüğünü belirterek konuşmasına devam eden Başkan Gürgözeler ''Güçlü toplum için güçlü aile gerçeğinden hareketle ailelerin sıcak yuvalarında huzurlu mutluluk içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla her türlü tedbiri alacağız. İYİ Parti döneminde alınacak tedbirlerle kadına şiddet tamamen sona erecek çocuklarımızın haklarının korunması için gerekli yasalar çıkartılarak uygulanacaktır.'' dedi.

Haber

''YAŞADIĞIMIZ COĞRAFYA ACILI VE SANCILI BİR COĞRAFYADIR''

"Bildiğiniz üzere yaşadığımız coğrafya acılı ve sancılı bir coğrafyadır. Bu coğrafyada var olmak ve varlığımızı sürdürmek için güçlü olmak zorundayız" diyen Başkan Servet Gürgözeler, "Bu bağlamda savunma sanayimizin gelişmesi silahlı kuvvetlerimizin güçlenmesi için her türlü çalışmayı yapacak hukuk devleti ilkelerinden taviz vermeden terör örgütleri ile etkin mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi

İYİ Parti'nin iktidara geldiğinde yapacağı faaliyetlerden bahseden Gürgözeler ''Ekonomik sistemi akılcı etkin ve adil kurallar bütünlük içerisinde yürüteceğiz, tarım arazilerinin atıl durumdan kurtaracağız, hayvancılığa önem vereceğiz, tarım politikalarımızda çiftçilerimizi güçlendirecek ve yerli üretimi teşvik edeceğiz, sanayimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ülkemizin doğal kaynaklarına ilişkin maden stratejik belgesi oluşturacağız." diyerek sözlerine devam etti.

Haber

''BİZİM KAVGAMIZ YOKLUKLA, YOKSULLUKLA, İŞSİZLİKLE VE YOLSUZLUKLA OLACAKTIR''

Sözlerini sürdüren İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler şunları söyledi:

''Milletimiz şunu iyi bilmelidir ki iyi Parti gücünü sadece Türk milletinden almaktadır. Yeni bir dil yeni bir üslupla kavgadan gerginlikten uzak siyaset yapmaya kararlıyız. Bizim kavgamız yoklukla, yoksullukla, işsizlikle ve yolsuzlukla olacaktır.

Ekonomik problemleri ile ay sonu nasıl getireceğini düşünüp kepenk kapatan esnafımız, gelecek kaygısı taşıyan gençlerimiz, mahsulü para etmeyen çiftçimiz, geçim sıkıntısı içerisinde olan memurumuz, 30 yıl çalıştıktan sonra rahat edeceğim derken çocuklarına ve onların evlatlarına bakmak mecburiyeti ile kalan emeklemiz bizden kavga etmemizi değil; dertlerine derman olmamızı beklemektedir.

''Her şey güllük gülistanlık söylemi vatandaş nezdinde karşılık bulmamaktadır. Oku atıp, okun düştüğü yere 12 yazarak hedefi tam ortadan vurduğum sözüne artık kimse inanmıyor'' diyerek sözlerine devam eden Gürgözeler ''İYİ Parti bu ülkenin tek umududur. Bu umudu heba etmeye kimsenin hakkı da lüksü de yoktur. Sizlerin aracılığı ile teşkilatım adına söz veriyorum; bu umudu heba ettirmeyeceğiz. Milletimizin yanında olacak ve onlarla omuz omuza yarınların aydınlık Türkiye'si için mücadele edeceğiz.''

Haber

''ELAZIĞ VARLIĞINI SÜRDÜRME SAVAŞI VERİYOR''

Elazığ'ın 2002 yılında sosyoekonomik sıralamasında 32'nci sıradayken, 2010 yılında 46'ncı sıralamaya gerilemesi nedeniyle Elazığ'ın varlığını sürdürme çabası içerisinde olduğunun altını çizen Başkan Servet Gürgözeler ''Madenleri ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunan Elazığ'ımızın iki verimli Ovası vardır. Ovaların hemen yanı başında da Keban Baraj Gölü var. Siyasiler o gölün suyu ile ovaları buluşturacak nice seçim vaatleri ile bu kadin şehri uyuttular. Her seçim öncesi gündeme taşınan 'Kuzova ve Uluova' sulama projeleri İYİ Parti iktidarında gerçekleştirilecektir.Partimiz iktidarında ovalarımız can suyuna kavuşacak ve suyu olan hasretleri son bulacak. böylece bir yandan işsizimize yeni iş sahaları doğacak ve Elazığ'ımız göç veren il olmaktan kurtulacaktır.'' dedi.

Konuşmasının ardından İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler toplantıya katılan basın mensuplarına, yönetim kurulu üyelerine ve misafirlere teşekkürlerini sundu.

Haber