CHP'den Tanju Özcan kararı: Kesin ihracı istendi

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar'a yönelik çirkin sözleri nedeniyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verdi.

CHP'den Tanju Özcan kararı: Kesin ihracı istendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın , CHP’nin MYK toplantısında, belediye meclisinde bir kadın meclis üyesiyle yaşadığı diyalog gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi..

Dikkat çeken çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son olarak 16 Mayıs'ta gerçekleştirilen belediye meclis toplantısı sırasında AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’a yönelik çirkin sözler sarf etmişti. Özcan Çınar’a yönelik, “Bana niye el sallıyorsunuz? Ben evli barklı adamım” ifadelerini kullanmıştı. Sarf ettiği sözleri nedeniyle tepki çeken Özcan, o sözleri sonrası kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık vermişti.

Özcan daha sonra ise söz konusu konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak "Görüyorsunuz ben orada sadece iffetimi korumaya çalışıyorum" açıklamasında bulunmuştu. Özcan'ın bu sözleri de tepki çekmişti. 

Çirkin sözleri nedeniyle, ikinci kez disiplin kuruluna sevk edilen Tanju Özcan’ın bu kez, kesin ihraç edilmesi istendi.